Introductie

Yes yes yes wat gaaf dat jij hier bent. Je ziet het niet, maar ik stuiter elke keer weer als ik zie dat mensen zich aanmelden voor deze training.

Ik vind het zo tof dat je ervoor gaat om jouw bedrijf neer te zetten.

Hieronder vind je een aantal aandachtspunten voor deze training, neem ze door voordat je start met deze training.

Veel plezier!

Liefs namens het hele team,

Marjan

Een aantal aandachtspunten om het maximale uit deze training te halen:

  • Neem de tijd, heb de tijd en maak de tijd om te werken aan deze training. Zorg dat je voldoende tijd neemt en hebt om aan jouw bedrijf te werken. Leer, ervaar en implementeer datgeen voor jou werkt.
  • Als je vragen hebt, onzekerheden voelt of vastloopt, neem dan contact met ons op! Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en helpen je met alle liefde weer op weg.
  • Bij elke module vind je doelstellingen per module en hierbij ook de vraag om zelf doelstellingen te formuleren. Deze doelstellingen geven je houvast. Het helpt je om te monitoren hoe ver je bent, wat je al hebt gedaan en wat je nog wilt / kunt doen om je doelen te bereiken. Door doelen te stellen geef je jezelf de ruimte om je te focussen op je eigen ontwikkeling.
  • Je vindt bij elke module het werkboek wat je nodig hebt om alle vragen te beantwoorden. Download de werkboeken en print deze uit of zorg dat je alle vragen en antwoorden opschrijft. Wij vinden het belangrijk dat je dit opschrijft omdat dit je helpt om meer focus, duidelijkheid en structuur aan te brengen. Het gezegde 'wie schrijft die blijft' is er niet voor niets.
    Je herkent de werkboeken in de modules aan de afbeelding die je hiernaast ziet. Dit is het format voor elk werkboek. Dus je hoeft niet te zoeken, we hebben dit zo eenvoudig mogelijk voor je gemaakt.