Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)
DSC_0690_1

Doelen stellen voor een winstgevend jaar

Haal het maximale uit jezelf en jouw bedrijf

Super dat je hier bent. Dit betekent namelijk dat je wilt werken aan een succesvol en winstgevend bedrijf. Omdat het mijn missie is om het ondernemerschap (financieel) toegankelijk, praktisch, concreet en begrijpelijke te maken voor iedereen stel ik deze module nu gratis voor jou beschikbaar. Er staan nu een aantal werkboeken en werkbladen voor je klaar die je kunt downloaden, printen en in kunt gaan vullen. Deze modules en werkboeken gaan jouw helpen om focus en structuur in jouw bedrijf aan te brengen, zodat je jouw doelen kunt gaan realiseren.

Header training Business Boost

Over mij

Mijn naam is Marjan van de Bult en ik ben  de trotse eigenaresse van Gelukfabriek. In mijn carrière als ondernemer heb ik de afgelopen jaren veel pieken en dalen gekend, het ondernemerschap en alles wat erbij komt kijken is een grote rollercoaster, maar wat word ik er gelukkig van. Het gevoel dat je niet in die rollercoaster durft te stappen, het toch doet en daarna stuiterend naar buiten komt van de boost die het je gegeven heeft.

Als er iets is wat ik geleerd heb de afgelopen jaren, is dat doen wat je gelukkig maakt. En dat wil ik anderen ook meegeven. Dat je grotendeels zelf verantwoordelijk bent voor je eigen geluk. Zeker na de komst van mijn prachtige dochter ben ik hier nog meer de waarde van gaan inzien. Ik word ontzettend gelukkig van mijn dochter en ik kies er dan ook bewust voor om tijd met haar door te brengen. Net als tijd met mijn lieve vriend, familie en vrienden. Genietend van het Bourgondische leven rond het haardvuur of tijdens een spelletje. Een leven leiden zoals ik dat wil en waar ik gelukkig van word.

En juist het geluk en de momenten voor mezelf pakken hebben mij ontzettend geholpen in mijn bedrijf. Juist daardoor bleef ik veel beter in de energie en flow en kon ik meer aan. En dat is wat ik jou ook gun. Een stabiele, happy mindset waardoor je een succesvol en winstgevend bedrijf van jouw bedrijf kunt maken!

LIEFS-MARJAN_ROSE-300x146

Extra opmerking

Deel jouw ervaringen, successen en doelen met mij in de Business Boost Facebookgroep en via de mail! Op die manier creëer je een extra commitment voor jezelf!
Als je nog geen lid bent van de Facebookgroep kun je je hier aanmelden:

Mijn emailadres is:  marjan@gelukfabriek.nl