Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)
DSC_0350

Creëer jouw eigen ideale klant

formaat blog (Pinterest-pin (1080 x 1920))-2

Ken jij Yentl al? Yentl is mijn ideale klant en ik heb hier een foto van haar geplaatst zodat je haar alvast digitaal kunt bewonderen.

De afgelopen jaren heb ik onwijs hard gewerkt aan en met Yentl. Ik kwam er door schade en schande achter hoe belangrijk het is om te kiezen voor een ideale klant. Want ik ben een aantal jaren behoorlijk aan het aanrommelen geweest in mijn bedrijf. Keihard werken, zonder duidelijke focus. Niet precies weten voor wie je aan het werk bent, waar jouw klanten tegenaan lopen of wat ze graag willen? Een groot aanbod van producten en diensten en zeker geen logische opbouw.

Dit veranderde toen ik mijn bedrijf anders ging inrichten en wist dat ik een type klant had waar ik het allerliefste mee werkte. Ik besloot me steeds verder in deze doelgroep te verdiepen en uit te werken. Dit bleef in eerste instantie alleen bij uitwerken in woorden. Maar al snel maakte ik de combinatie naar het visuele. Want ik vind het heel fijn dat ik ergens naar kan kijken, iets letterlijk voor me zie. En zo is Yentl ook ontstaan.

Ik heb nu letterlijk een beeld van mijn ideale klant. Er staat precies op waar mijn Yentls tegenaan lopen en waar ze naar verlangen. Ik weet dan dus ook wat ik kan gaan doen om mijn klanten te helpen.

Ik gun jou jouw eigen Yentl. Daarom heb ik een training ontwikkeld om samen met jou jouw eigen mini Yentl te maken. En laat ik direct een veel gestelde vraag beantwoorden: Nee, je hoeft jouw ideale klant geen Yentl te noemen, geef hem of haar gerust een eigen naam!

Maar wat wel voor iedereen gelijk is, is het resultaat. Het maken van een Yentl geeft jou namelijk een duidelijk beeld van de klant, waardoor jouw Yentl als het ware voor je gaat werken. Elke keer dat ik haar zie weet ik waar ik het allemaal voor doe. In één oogopslag word ik herinnerd aan wie mijn ideale klant is, waar hij/zij mee zit en welke behoeftes, dromen, wensen er zijn. Duidelijker kan het bijna niet.

Hieronder vind je een video waarin ik je meeneem in mijn proces van het ontwikkelen van de ideale klant. Ik deel mijn successen en leermomenten. Doe je voordeel met de lessen die ik deel en heel veel plezier en succes met deze training en het uitwerken van jouw ideale klant.