Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
497

Welkom bij de Business Boost Online

Dé online training om jouw (startende) Business een flinke boost te geven!

Ben jij klaar voor een succesvol en winstgevend bedrijf waar jij echt gelukkig van wordt?!

  • Hoe zet je nu een succesvol en winstgevend bedrijf neer?
  • Hoe bepaal je jouw ideale klant?
  • Hoe zorg je ervoor dat mensen jou weten te vinden?
  • Hoe zet je een goed aanbod neer?
  • Wat moet je allemaal plaatsen op social media?

Zomaar een aantal vragen waar je als (startende) ondernemer tegenaan loopt. Met name de ‘hoe dan?!’ vragen hoor ik erg vaak bij mijn klanten. Met deze online training neem ik je mee in al deze stappen en leer ik jou HOE jij dat kunt doen voor jouw bedrijf of praktijk.
Wees voorbereid, er gaat veel op je af komen. Het wordt veel nadenken, uitwerken en proberen! Zorg dat je altijd in de bewuste actiestand blijft. (soms even bewust rust nemen is ook actie 😉 )

Kom er je er even niet meer uit, laat het mij dan weten via een mail: marjan@gelukfabriek.nl of stel je vraag in de online Facebookgroep van deze Business Boost Training. Ik zal jouw vraag dan beantwoorden.

Liefs Marjan

Ik help je om alles uit jezelf en jouw bedrijf te halen met deze online Business Boost Training!

Over mij

Mijn naam is Marjan van de Bult en ik ben nu ruim 5 jaar de trotse eigenaresse van Gelukfabriek. In mijn carrière als ondernemer heb ik de afgelopen jaren veel pieken en dalen gekend, het ondernemerschap en alles wat erbij komt kijken is een grote rollercoaster, maar wat word ik er gelukkig van. Het gevoel dat je niet in die rollercoaster durft te stappen, het toch doet en daarna stuiterend naar buiten komt van de boost die het je gegeven heeft..

‘whatever you decide to do, make sure it makes you happy’

Mijn missie is dat iedereen een gelukkig leven heeft en zijn of haar ondernemersdromen najaagt! Ik wil anderen inspireren en motiveren om hun geluk te volgen en een groot succes van hun bedrijf te maken.

Als er iets is wat ik geleerd heb de afgelopen jaren, is dat doen wat je gelukkig maakt. En dat wil ik anderen ook meegeven. Dat je grotendeels zelf verantwoordelijk bent voor je eigen geluk. Zeker na de komst van mijn prachtige dochter ben ik hier nog meer de waarde van gaan inzien. Ik word ontzettend gelukkig van mijn dochter en ik kies er dan ook bewust voor om tijd met haar door te brengen. Net als tijd met mijn lieve man, familie en vrienden. Genietend van het Bourgondische leven rond het haardvuur of tijdens een spelletje. Een leven leiden zoals ik dat wil en waar ik gelukkig van word.

En juist het geluk en de momenten voor mezelf pakken hebben mij ontzettend geholpen in mijn bedrijf. Juist daardoor bleef ik veel beter in de energie en flow en kon ik meer aan. En dat is wat ik jou ook gun. Een stabiele, happy mindset waardoor je een SUCCES van jouw bedrijf kunt maken!

Zoek mensen om je heen waar je positieve energie van krijgt, waar je vrolijk van wordt en die je inspireren

LIEFS-MARJAN_ROSE-300x146